Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Η Διαγνωστική του Κάρμα, Σ.Ν.Λάζαρεβ (Απόσπασμα)

Οποιαδήποτε φράση αποτελεί πληροφοριακή ομάδα. Ο λόγος δεν είναι "παιχνίδι", αλλά πρόγραμμα, οργανισμός που αλληλεπιδρά με άλλα προγράμματα εντός του πεδίου.

Στην καθημερινότητα επιτρέπουμε συχνά στον εαυτό μας να μιλάμε άσχημα για τους ανθρώπους, για τον ίδιο μας τον εαυτό και για τη μοίρα μας. Φαίνεται ότι η συνήθεια αυτή καταστρέφει... τα δόντια μας. Ερεύνησα δεκάδες περιπτώσεις και ανακάλυψα ότι το πιο επικίνδυνο είναι να κακολογούμε τους οικείους μας, τους συγγενείς μας και να ευχόμαστε κακό σε κοντινούς μας ανθρώπους, - με αυτές τις παραβιάσεις συνδέονται τα καρμικά προγράμματα των γονέων και των προηγούμενων ενσαρκώσεων μας. Ιδιαίτερα επικίνδυνο είναι να μην είμαστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό μας.

Η αιτία της περιοδοντίτιδας είναι η κακολογία του πατέρα, το επιβαρυμένο κάρμα και η κακή διατροφή. Η τακτική χρήση λαχανικών μπορεί να βοηθήσει στη συναισθηματική ισορροπία και στη μείωση της υποσυνείδητης επιθετικότητας, - με παρόμοιο τρόπο η αποτελεσματικότητα της φυτοθεραπείας καθορίζεται από το γεγονός ότι αυτή επιδρά και στις πνευματικές δομές, εκτός από τις σωματικές.

Τι κινδύνους κρύβουν η κακολογία και οι κακές σκέψεις;
Όταν σκεφτόμαστε κάποιον, δημιουργείται μία ενεργειακή γέφυρα ανάμεσα σε εμάς και στον άνθρωπο που σκεφτόμαστε. Επιπλέον, συμβαίνει μία ανταλλαγή πληροφοριών και ενέργειας, και γι' αυτό οποιαδήποτε αρνητική σκέψη είναι μία ενεργειακή επίθεση και μπορεί να είναι επικίνδυνο. Όταν κακολογούμε και κάνουμε αρνητικές σκέψεις για τους άλλους ανθρώπους, τους προκαλούμε τραύματα και συνεπώς, καταστρέφουμε τις καρμικές μας δομές. Ο λόγος ενδυναμώνει οποιοδήποτε πρόγραμμα.

Σήμερα δεν αρκεί να είναι κάποιος καλός και να μη βλάπτει τους άλλους -  το υποσυνείδητο μας είναι τόσο αλλοιωμένο, που ακόμη και να μην προκαλούμε κακό, δεν είναι αρκετή προϋπόθεση για να προστατέψουμε την ψυχή και το σώμα μας. Γι' αυτό, στις σημερινές συνθήκες, η δουλειά που γίνεται συνειδητά και έχει ως στόχο την αλλαγή του εαυτού μας, είναι απαραίτητη για την επιβίωση. Δεν αρκεί να είμαστε καλοί στα λόγια, αλλά πρέπει να κάνουμε και πράξεις. Κάθε καλός και ηθικός άνθρωπος έχει πιθανότητες να πεθάνει, χωρίς να αναφερόμαστε σε εκείνους, που παραβιάζουν τους ανώτερους νόμους. Τα ιδεώδη και οι εντολές, βάσει των οποίων ζούσαν οι άνθρωποι χιλιάδες χρόνια πριν, σήμερα έχουν ξεχαστεί και έχουν βρεθεί σε δεύτερη μοίρα. Γι' αυτό, ο άνθρωπος πρέπει συνειδητά και εντατικά να δουλεύει για την αποκατάσταση της πνευματικότητας, του ανθρωπισμού και της κατανόησης της αρμονίας του κόσμου. "Αγαπάτε τους εχθρούς σας", - είναι μία έκκληση στην πνευματική οντότητα του ανθρώπου να μην απαντάει σε ένα χτύπημα με ένα άλλο ενεργειακό χτύπημα. Σκοπός του ηθικά μορφωμένου ανθρώπου είναι να μην επιτρέπει ποτέ αρνητικά συναισθήματα στο υποσυνείδητό του. Ένας άνθρωπος, που ξεκινάει την ημέρα του με την ευχή: "Θεέ μου, δώσε στους οικείους μου και στους γνωστούς μου υγεία και σε εμένα υπομονή", θα προστατέψει τον εαυτό του από πολλές παραβάσεις.

Η αρνητική σκέψη για κάποιον προκαλεί σφοδρή πτώση της ενέργειας. Εάν ένας άνθρωπος λέει κακίες για κάποιον, προκαλεί τραύμα και σε αυτόν αλλά και στον εαυτό του, καθώς συμβαίνει αλλοίωση, διάλυση της δικής του καθαυτής ενεργειακής δομής και απώλεια ενέργειας. Μία κακή σκέψη για έναν άνθρωπο ή μία αρνητική λέξη εις βάρος του είναι επίθεση σε επίπεδο ενέργειας και η πληρωμή γι' αυτό είναι γνωστή: "Μην κρίνετε, για να μην κριθείτε. Γιατί με όποια κρίση κρίνετε, και με όποιο μέτρο μετράτε, θα μετρηθεί σ' εσάς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου